Tvarohový dort (cheesecake)
Recept ještě nebyl hodnocenPřípravou tohoto tvarohového dortu ušetříme spoustu času. Místo tradičního pečeného korpusu totiž postačí vrstva nadrcených sušenek, spojená rozpuštěným máslem.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 473 kJ / 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Přípravou tohoto tvarohového dortu ušetříme spoustu času. Místo tradičního pečeného korpusu totiž postačí vrstva nadrcených sušenek, spojená rozpuštěným máslem.…
Celá vejce s cukrem šleháme do husté pěny, minimálně 5 minut, znásobí svůj objem a pěna je skoro bílá.Vmícháme lehce prosátou mouku, nalijeme na plech vyložený pečicím…
Cukr smícháme se žloutky (z bílku vyšleháme sníh), přidáme prosátou mouku, pdp, olej, vodu a van.cukr. Vylijeme na vysypaný plech a pečeme na 180°C 20-25 min. Mezitím…
Kůži na prsíčkách nařízneme až k masu (ne do masa) do mřížky. Z pomeranče nastrouháme kůru a potřeme s ní prsa. Vložíme je do ploché nádoby. Česnek a šalotku nasekáme na…
Nepečené dorty jsou výborné po celý rok, nicméně v létě k němu můžeme přidat čerstvé ovoce. V tomto receptu použijeme voňavé jahody, které jsou v kombinaci s tvarohovým…
Z mouky , másla a cukru vypracujeme prsty směs jako na drobenku. Přidáme vejce a vše spojíme. Vyválíme těsto a vyložíme jím kulatou pečící formu, asi 23cm, i na okraje.…
V půl litru mléka s cukrem uvaříme puding a za občasného promíchání necháme vychladnout.Přidáme zbytek mléka a jogurty a postupným šleháním přidáme želatinu připravenou…
Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny. Pak lehce vmícháme prosátou mouku s kypřícím práškem a nakonec přimícháme olej. Těsto nalijeme do vymazané dortové formy o…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Estonský věnec kringel: Severský vánoční moučník je krásně vláčný, omamně voní skořicí a příprava je překvapivě snadná
Falešný "rybí salát" nebo vlašák z květáku chutnají skvěle a jsou zdravější než originály
Jak na dokonalé perníčky krok za krokem: Důležité je odležení těsta, správná tloušťka vyválení i délka pečení