Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvové kostky

Hodnocení receptu je 5,0 (64×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 70 min Doba tepelné úpravy: 15 min

85 min (70 min příprava + 15 min tepelná úprava)

3. 9. 2010 07:28

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie6 385 kJ / 1 526 kcal
Bílkoviny70,14 g
Tuky47,58 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 853 mg
Sodík 439 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy202,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kkiikkaa

30. 5. 2017 17:00

Včera vyzkoušeno, akorát bez vrchní vrstvy a místo kompotovanych broskvi jsem použila přezrálé nektarinky a do krému jsem dala broskvovou práškovou želatinu.
A je to vynikající!
:yes:

kucenka kucenka

4. 5. 2016 11:18

Dobrý den, tak recept jsem zkusila,byla to moje první práce ze želatinou kupodivu se povedla na výbornou.Ale co se týče chutě byla to hrůza a to mám takovýhle buchty moc ráda,směs tvarohu,kys.smetany a šlehačky absolutně bez chuti...buď to chce hodně cukru nebo něčím ještě dochutit(vanilka atd.)Nakonec si pochutnali slepičky ;-)

urbanovan

9. 1. 2014 18:52

Snad nebude vadit přidání fotky... Recept je výborný a děkuji za něj :-K Bohužel jsem stihla vyfotit jen v tomto množství a navíc jsem zapomněla naaranžované kousky na talířku...

edourek

27. 2. 2012 10:36

Super záležitost:-)) Sice jsem trnula, jestli vše ztuhne, ale podařilo se a teď se nám tu dělají boule za ušima:-D:-D:-D:-D:-D:-K +1

isindy isindy

12. 2. 2012 19:12

scottpa: děkuji:-K, já na takového řezy používám plech 25x30cm, někde v komentářích je o tom tuším i zmínka...jsem ráda, že chutnalo, sladkost krému si samozřejmě každý dochutí dle svého...:-)

scottpa

11. 2. 2012 10:41

Tak dnes ráno jsem zakrojila, korpus je nízký, škoda(použila jsem klasický plech, musím si pořídit o něco menší).Příště musím přidat více cukru do krému, jinak výborný dezer:-)

scottpa

10. 2. 2012 19:01

Dnes jsem nakoupila suroviny a ještě večer se pustím do tak luxusní záležitost:-) Doufám, že se mi povede, na obrázkách to vypadá nádherně, opravdu je to skvost:yes:Posílám bodík

LuciLuci

22. 1. 2012 21:16

Dělala jsem je o víkendu, vynikajicí. Jen mi nechtěl ztuhnout ten vršek, tak jsem přidala ještě do rosolu s broskví broskový tang :-p:-K

pisovka

16. 1. 2012 20:02

isindy:druhý pokus dopadl hůř než první a opět nevím kde byla ta chyba..želetina se mi jakoby srazila do cucíků v té náplni..kde je ta moje chyba, ale jinak jsem byla opět pochválena, jen bych si to představovala já osobně líp..:-8

isindy isindy

6. 11. 2011 15:13

pisovka: děkuji moc za komentář i bod :-K oceňuji, že i přes počáteční ne úplně hladký průběh do toho jdete znovu a nevzdala jste to ;-):yes:

pisovka

3. 11. 2011 20:49

Hezký večer, před týdnem jsem recept vyzkoušela poprvé, a musím říct, že jsem se s tím celkem prala. Hlavně s tou želatinou, ale to není chyba receptu, ale té želatiny a moje..nevěděla jsem kdy mám přidat želatinu do krému (nejspíš jsem to uspěchala, a tak se mi to lehce srazilo). Nakonec to vše, ale do druhého dne opravdu ztuhlo i mě :-8 a byla jsem chválená. Takže teď jdu na druhý pokus a budu opatrnější, moc děkuji autorce, protože je to výborný dortík. Opravdu stojí za to, pěkný večer. Uděluji bodík..:-K

isindy isindy

28. 4. 2011 19:40

Romiii: určitě navyš množství želatiny, poměr surovin by měl zůstat zachován :-)

Romiii

28. 4. 2011 19:31

Chtěla bych už poněkolikáté udělat tento úžasný recept :-) mám ale otázku, pokud bych chtěla dělat krém z 1 a půl dávky jak to mám udělat s tou želatinou? bude na toto množství také stačit 1 želatina nebo mám raději dát více? děkuji za odpověď :-K

Mirule Mirule

11. 4. 2011 09:31

+:yes::yes::yes:mňam:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 4. 2011 20:34

:-K:-K:-p:-p

1 2 3 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: broskvová buchta s tvarohem broskvová buchta se zakysanou smetanou buchta s broskvemi a želatinou broskvova buchta se zelatinou broskvový koláč na plech se želatinou broskvova buchta buchta s broskvemi a zakysanou smetanou broskvový koláč se želatinou broskvová buchta s pudinkem broskvový koláč s želatinou broskvové řezy se želatinou nejlepši broskvový koláč broskvova buchta s zelatinou tvarohovo broskvová buchta merunková buchta se zakysanou smetanou koláč s broskvemi a želatinou piškotová buchta s meruňkami a rosol broskvové želé broskvová broskvove rezy s tvarohem a zelatinou

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, tvaroh měkký, smetana zakysaná, cukr, šlehačka, želatina prášková, kompot broskvový, kompot broskvový, kompot broskvový, želé na dorty

TopRecepty.cz

Broskvové kostky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/698L