Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota4 711 kJ / 1 126 kcal
Bílkoviny70,14 g
Tuky47,58 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol853 mg
Sodík439 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy102,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

kkiikkaa

30. 5. 2017 17:00

Včera vyzkoušeno, akorát bez vrchní vrstvy a místo kompotovanych broskvi jsem použila přezrálé nektarinky a do krému jsem dala broskvovou práškovou želatinu.
A je to vynikající!
:yes:

kucenka

4. 5. 2016 11:18

Dobrý den, tak recept jsem zkusila,byla to moje první práce ze želatinou kupodivu se povedla na výbornou.Ale co se týče chutě byla to hrůza a to mám takovýhle buchty moc ráda,směs tvarohu,kys.smetany a šlehačky absolutně bez chuti...buď to chce hodně cukru nebo něčím ještě dochutit(vanilka atd.)Nakonec si pochutnali slepičky ;-)

urbanovan

9. 1. 2014 18:52

Snad nebude vadit přidání fotky... Recept je výborný a děkuji za něj :-K Bohužel jsem stihla vyfotit jen v tomto množství a navíc jsem zapomněla naaranžované kousky na talířku...

edourek

27. 2. 2012 10:36

Super záležitost:-)) Sice jsem trnula, jestli vše ztuhne, ale podařilo se a teď se nám tu dělají boule za ušima:-D:-D:-D:-D:-D:-K +1

isindy

12. 2. 2012 19:12

scottpa: děkuji:-K, já na takového řezy používám plech 25x30cm, někde v komentářích je o tom tuším i zmínka...jsem ráda, že chutnalo, sladkost krému si samozřejmě každý dochutí dle svého...:-)

scottpa

11. 2. 2012 10:41

Tak dnes ráno jsem zakrojila, korpus je nízký, škoda(použila jsem klasický plech, musím si pořídit o něco menší).Příště musím přidat více cukru do krému, jinak výborný dezer:-)

scottpa

10. 2. 2012 19:01

Dnes jsem nakoupila suroviny a ještě večer se pustím do tak luxusní záležitost:-) Doufám, že se mi povede, na obrázkách to vypadá nádherně, opravdu je to skvost:yes:Posílám bodík

LuciLuci

22. 1. 2012 21:16

Dělala jsem je o víkendu, vynikajicí. Jen mi nechtěl ztuhnout ten vršek, tak jsem přidala ještě do rosolu s broskví broskový tang :-p:-K

pisovka

16. 1. 2012 20:02

isindy:druhý pokus dopadl hůř než první a opět nevím kde byla ta chyba..želetina se mi jakoby srazila do cucíků v té náplni..kde je ta moje chyba, ale jinak jsem byla opět pochválena, jen bych si to představovala já osobně líp..:-8

isindy

6. 11. 2011 15:13

pisovka: děkuji moc za komentář i bod :-K oceňuji, že i přes počáteční ne úplně hladký průběh do toho jdete znovu a nevzdala jste to ;-):yes:

pisovka

3. 11. 2011 20:49

Hezký večer, před týdnem jsem recept vyzkoušela poprvé, a musím říct, že jsem se s tím celkem prala. Hlavně s tou želatinou, ale to není chyba receptu, ale té želatiny a moje..nevěděla jsem kdy mám přidat želatinu do krému (nejspíš jsem to uspěchala, a tak se mi to lehce srazilo). Nakonec to vše, ale do druhého dne opravdu ztuhlo i mě :-8 a byla jsem chválená. Takže teď jdu na druhý pokus a budu opatrnější, moc děkuji autorce, protože je to výborný dortík. Opravdu stojí za to, pěkný večer. Uděluji bodík..:-K

isindy

28. 4. 2011 19:40

Romiii: určitě navyš množství želatiny, poměr surovin by měl zůstat zachován :-)

Romiii

28. 4. 2011 19:31

Chtěla bych už poněkolikáté udělat tento úžasný recept :-) mám ale otázku, pokud bych chtěla dělat krém z 1 a půl dávky jak to mám udělat s tou želatinou? bude na toto množství také stačit 1 želatina nebo mám raději dát více? děkuji za odpověď :-K

Mirule

11. 4. 2011 09:31

+:yes::yes::yes:mňam:-K

varilamyskakasicku

10. 4. 2011 20:34

:-K:-K:-p:-p

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: broskvová buchta s tvarohem broskvová buchta se zakysanou smetanou buchta s broskvemi a želatinou broskvova buchta se zelatinou broskvový koláč na plech se želatinou broskvova buchta buchta s broskvemi a zakysanou smetanou broskvový koláč se želatinou broskvová buchta s pudinkem broskvový koláč s želatinou broskvové řezy se želatinou nejlepši broskvový koláč broskvova buchta s zelatinou tvarohovo broskvová buchta merunková buchta se zakysanou smetanou koláč s broskvemi a želatinou piškotová buchta s meruňkami a rosol broskvové želé broskvová broskvove rezy s tvarohem a zelatinou

Suroviny: vejce, cukr, mouka hladká, tvaroh měkký, smetana zakysaná, cukr, šlehačka, želatina, kompot broskvový, kompot broskvový, kompot broskvový, želé na dorty

TopRecepty.cz

Broskvové kostky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/698L