Lupínky Pringles se v Ústí nad Labem nedávno zapsaly do Guinnessovy knihy rekordů. Stačilo jen pár hodin
KVÍZ: Velký dýňový test. Víte, které druhy dýní se hodí do polévek, na pečení a jako příloha? Ověřte si své znalosti
Slezský bigos je pokladem severní Moravy: Spousta zelí a masa dává vzniknout skvělému jídlu, vonícímu švestkami a vínem
10 foto Dovolená v Polsku 2023: Potraviny levnější než u nás i skvělá gastronomie. Ochutnejte pirohy, bigos a polévku žurek, radí místní
Osvěžující pochoutka pro parné dny: Zapečený angrešt s podmáslím a drobenkou je připravený do půl hodiny
Jan Punčochář poradil, jak připravit dokonalý smažák: Sýr musí být tučný a olej dobře rozpálený, říká šéfkuchař
Jídelní rozmary slavných: Justin Bieber snídá vejce a miluje boloňskou omáčku s jednou zvláštní přísadou. Takhle ji připravuje