Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 803 kJ / 1 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,05 g |
Tuky | 35,45 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 502 mg |
Sodík | 4,66 g |
Sůl | 10,90 g |
Sacharidy | 22,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6rk
Moje poznámka
Bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6rk
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 8 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 13 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 14 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Tématické fráze:
bigoš,
bigos polski,
polsky bigos-recept,
polévka bigos,
bigos recept,
bigus,
polský bikoš,
bikos recept,
recept polský bigos,
polska kuchyně recepty,
recept na bigos,
jak uvařit bigus,
recept bigoš,
bikoš po polsku,
bikoš recepty,
polské recepty,
pravý bikos,
bikos polevka,
vykysané zelí,
polská polévka bigos
Suroviny:
sádlo,
cibule,
maso hovězí,
maso vepřové,
maso uzené,
klobása,
zelí sterilované,
zelí kysané,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
koření divoké,
sůl,
pepř mletý,
jíška
Komentáře (32)
Jitkas: Přesně tak
Tak už to nepitvajte, toto jedlo si to nezaslúži.