KVÍZ: Jak dobře znáte pořad Ano, šéfe!? Otestujte své znalosti v našem kvízu a připomeňte si legendární momenty
Šťavnaté buřty na pivě: Chutnají tak skvěle, že si je připravíte klidně i bez táboráku a jejich vůně přiláká i sousedy
Kibbeh – masové kuličky z Libanonu nejsou jen tak ledajaké. Když do nich kousnete, čeká vás malé překvapení
Hodnocení 46× Jak správně vařit bulgur? Obilninu s jednoduchou přípravou a skvělou chutí si určitě zamilujete
Oběd z varné konvice: Na sladký nadýchaný kuskus, rizoto z bulguru nebo pohankovou kaši s medem sporák nepotřebujeme
Hodnocení 239× Jaké jídlo si připravit na trek. Co s sebou pod stan, abychom se moc nepronesli a zároveň měli to nejdůležitější
Hodnocení 34× Co uvařit dobrého na chalupě. Oblíbené recepty s těstovinami, bulgurem a kuskusem patří mezi nejrychlejší
Pěstujeme rajčata: Co dělat, když plody šednou, praskají nebo rajským hnědnou listy? Na každý problém je řešení
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
Zapečený lilek se sýrem, rajčaty a provensálským kořením Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Ivanescence 60 min