Pět jednoduchých valentýnských dezertů pro zamilované chvíle. Využijte lahodnou čokoládu, voňavé jahody i mascarpone
Kremrole s malinovým sněhem podle receptu Josefa Maršálka: Hodí se jako valentýnský dezert a zvládnete je snadno
Čokoládový fondant paní Columbové z Hliněné bašty nadchne všechny milovníky čokolády. Nejlepší je podávaný se zmrzlinou
10 foto Hodnocení 3× Jak pracovat s celozrnnou moukou? Od klasické bílé mouky se liší v mnohých ohledech
15 foto Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská
8 foto Hodnocení 24× Banánové lívance: Atraktivní snídaňovou pochoutku zvládnete za několik minut
4 foto Hodnocení 303× Chléb ze špaldové a žitné mouky: Poradíme vám s postupem a jiný už chtít nebudete
4 foto Hodnocení 68× Která mouka je nejlepší na palačinky? Vítězkou je hladká, ale jsou i další možnosti
Pečeme s Ivou: Upečte si se mnou zdravější variantu domácí pizzy, s polovinou mouky celozrnné! Příprava nedá mnoho práce
Cukroví s kouzlem exotiky: Marokánky upečené podle receptu od babičky Elišky jsou ihned měkké a vláčné