Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
5 foto Hodnocení 32× Jak se bez chemie zbavit škůdců? Mravenci, octomilky, myši ani moli nebudou mít šanci
7 foto Hodnocení 1× Jak čistit houby před vařením? Důkladnost se vám tisíckrát vrátí v hotových jídlech
Hodnocení 2× Z pobytu v přírodě si můžeme přinést znečistěné oblečení od trávy, pryskyřice nebo ptačího trusu
Pečeme s Ivou: Snadné farmářské bagety s celozrnnou moukou jsou krásně nadýchané a po ochutnání si je zamiluje celá rodina
Kosmatice aneb Smažené pochoutky z květů černého bezu: Vynikající jsou ve sladké i slané verzi, třeba v sýrovém těstíčku
Jak správně udržovat vařečky, čemu se při mytí vyhnout a proč není každá skvrna jen kosmetický problém?