Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
7 foto Hodnocení 10× Jak se spařují rajčata? Tento jednoduchý krok zajistí snadné oloupání slupky
5 foto Hodnocení 38× Rajčatová passata není totéž co rajčatový protlak. Poradíme vám s její přípravou
Video Hodnocení 87× Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
Staročeská specialita hunc: Tradiční skromné jídlo z brambor a krup voní česnekem i majoránkou a snadno se připravuje
6 foto Holka u plotny radí: Jak na jahodový cheesecake bez pečení? Důležité je dodržet poměr surovin, pak je výsledek skvělý!
Cuketovo-kokosový moučník s čokoládovou polevou: Vláčný dezert voní kokosem a kořením a zvládne ho i začátečník
Zapečené kuřecí maso s bazalkou, slaninou a bramborama Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Paprika 75 min