Znáte kološvárské zelí? V jednom pekáči spojuje kysané zelí s rýží a vepřovým do lahodného a sytého pokrmu
Vynikající celerový salát je hitem oslav: Nadchne vás chuť ananasu a kukuřice, nesmíte však přípravu uspěchat
Jaká mouka patří do rohlíčků? Jen správný druh zajistí jemné a křehké cukroví, které mizí rychlostí blesku
7 foto Hodnocení 12× Jak se spařují rajčata? Tento jednoduchý krok zajistí snadné oloupání slupky
5 foto Hodnocení 66× Rajčatová passata není totéž co rajčatový protlak. Poradíme vám s její přípravou
Video Hodnocení 100× Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
Devět způsobů, jak zahustit polévku bez mouky: Skvělé jsou pohanka, jáhly i luštěniny, tvrdý sýr dodá další rozměr chuti
Cuketová bublanina s rybízem a skořicovou drobenkou překvapí svou vláčností a jemností. Připravená je za chvíli