Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
8 foto Hodnocení 1× Kdy obalovat pracny v cukru? Poradíme s nejlepším načasováním pro perfektní cukroví
Cukroví z cukrovinek: Tatrankové pracny chutnají jako slavné oplatky a jíst je můžete hned po upečení
11 foto Hodnocení 11× Pracny jsou tradičním cukrovím našich babiček. Voní skořicí, hřebíčkem a vanilkou
9 foto Hodnocení 15× Na jakou teplotu péct pracny? Ořechové těsto při pečení ve formičkách hlídejte
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
11 foto Hodnocení 33× Jak vyklopit medvědí pracny z formiček? Pro dokonalé vyklepnutí se držte jedné zásady
11 foto Hodnocení 33× Jakou mouku použít na pracny? Tradiční recepty obsahují hned dva typy mouky
6 foto Hodnocení 38× Jak připravit formičky na pracny? Nové je třeba uvést do provozu a o staré pečovat
Voňavé medvědí pracny ve třech variantách: Vynikající jsou nejen ty z lískových ořechů, ale i tatrankové nebo kokosové
Hodnocení 72× O plechové formičky na cukroví musíme pečovat, aby nám sloužily dlouho a bez problémů. Poradíme, jak se o ně starat
Hodnocení 182× Voňavé pracny nesmí na vánočním stole chybět. Kdy je upéct, aby se správně rozležely?
Jak na jednoduché hrnkové palačinky, které zvládne každý? Mouku je třeba prosít a těsto dát na půlhodinu odpočívat do lednice
Jídelní rozmary slavných: Filmový Harry Potter, herec Daniel Radcliffe ujíždí na sladkém a miluje jednoduše připravené sushi