Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Cukroví z cukrovinek: Tatrankové pracny chutnají jako slavné oplatky a jíst je můžete hned po upečení
11 foto Hodnocení 11× Pracny jsou tradičním cukrovím našich babiček. Voní skořicí, hřebíčkem a vanilkou
9 foto Hodnocení 9× Na jakou teplotu péct pracny? Ořechové těsto při pečení ve formičkách hlídejte
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
11 foto Hodnocení 28× Jak vyklopit medvědí pracny z formiček? Pro dokonalé vyklepnutí se držte jedné zásady
11 foto Hodnocení 33× Jakou mouku použít na pracny? Tradiční recepty obsahují hned dva typy mouky
6 foto Hodnocení 35× Jak připravit formičky na pracny? Nové je třeba uvést do provozu a o staré pečovat
Voňavé medvědí pracny ve třech variantách: Vynikající jsou nejen ty z lískových ořechů, ale i tatrankové nebo kokosové
Hodnocení 61× O plechové formičky na cukroví musíme pečovat, aby nám sloužily dlouho a bez problémů. Poradíme, jak se o ně starat
Hodnocení 179× Voňavé pracny nesmí na vánočním stole chybět. Kdy je upéct, aby se správně rozležely?
Znáte perkelt? Maďarský příbuzný guláše vyžaduje spoustu papriky a cibule a nejlepší je připravený na sádle
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí