Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
9 foto Hodnocení 7× Na jakou teplotu péct pracny? Ořechové těsto při pečení ve formičkách hlídejte
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
11 foto Hodnocení 27× Jak vyklopit medvědí pracny z formiček? Pro dokonalé vyklepnutí se držte jedné zásady
11 foto Hodnocení 28× Jakou mouku použít na pracny? Tradiční recepty obsahují hned dva typy mouky
6 foto Hodnocení 16× Jak připravit formičky na pracny? Nové je třeba uvést do provozu a o staré pečovat
Voňavé medvědí pracny ve třech variantách: Vynikající jsou nejen ty z lískových ořechů, ale i tatrankové nebo kokosové
Hodnocení 42× O plechové formičky na cukroví musíme pečovat, aby nám sloužily dlouho a bez problémů. Poradíme, jak se o ně starat
Hodnocení 151× Voňavé pracny nesmí na vánočním stole chybět. Kdy je upéct, aby se správně rozležely?
Bleskově rychlou jahodovou zmrzlinu můžete podávat do pěti minut. Stačí výkonný mixér a jen tři ingredience
Sladká cesta Evropou: Těchto 15 slavných dezertů překonalo hranice. Dokonalý Sacher dort nebo svěží tiramisu zvládne každý
Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku 35 min