Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Trendy v hubnutí pro rok 2025: Redukci váhy podpoří švestky, pohanka a čočka. Ke slovu se dostanou i moderní technologie
Novoroční čočková polévka podle ČSN: Krásně voní česnekem, dominují v ní párky a chybět nesmí ani polévkové koření
7 foto Hodnocení 16× Nejlepší vyprošťovací česnečka: Jednoduchá, levná a chutná polévka napraví žaludek
8 foto Hodnocení 1× Co se jí v zahraničí na Nový rok? Pokrmy většinou symbolizují peníze a štěstí
5 foto Hodnocení 68× Chyby při přípravě čočky na kyselo: Předem ji důkladně proberte a šetřete s moukou
Novoroční zvyky a pověry: Čočka zajistí peníze, vepřový ovar a uzené přinesou štěstí, s rybami vám ale zase uplave
Jak na perfektní novoroční čočku: Důležité je, kdy přidáte při vaření sůl, chuti prospěje jedna netradiční ingredience
17 foto Hodnocení 1× Co připravit na oslavu Silvestra? Poslední den roku se můžeme trochu odvázat
Otevírací doba obchodů na silvestra a Nový rok: Kam byste šli nakupovat zbytečně a kde naopak seženete vše potřebné
9 foto Hodnocení 1× Nejlepší tipy na slavnostní přípitek: Inspirujte se přípitky pro dospělé i děti
Novoroční chlebíčky do dvaceti minut: Máme pět tipů na ty nejrychlejší chuťově skvělé a efektně vypadající chlebíčky
Čočková polévka ze zbytků pomůže od kocoviny a ušetří vám peníze. Hotovou ji máte za pár minut a bez větší práce
Novoroční americká polévka: Patří do ní speciální fazole, díky chilli vločkám krásně zahřeje a zajistí vám i bohatství na celý rok
Deset jednoduchých rad, jak zhubnout vánoční kila: Tvořte si jídelníček, omezte polotovary i alkohol a volte menší talíře
Hanušky aneb Bramboráky z Českého ráje: Voní česnekem a majoránkou, křupavost jim dodá jedna nezvyklá ingredience
Staročeské perníčky: Potřebují med ve správné konzistenci, voňavé koření a dostatek času na odležení, aby byly vláčné