Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Trendy v hubnutí pro rok 2025: Redukci váhy podpoří švestky, pohanka a čočka. Ke slovu se dostanou i moderní technologie
Novoroční čočková polévka podle ČSN: Krásně voní česnekem, dominují v ní párky a chybět nesmí ani polévkové koření
7 foto Hodnocení 15× Nejlepší vyprošťovací česnečka: Jednoduchá, levná a chutná polévka napraví žaludek
8 foto Hodnocení 1× Co se jí v zahraničí na Nový rok? Pokrmy většinou symbolizují peníze a štěstí
5 foto Hodnocení 68× Chyby při přípravě čočky na kyselo: Předem ji důkladně proberte a šetřete s moukou
Novoroční zvyky a pověry: Čočka zajistí peníze, vepřový ovar a uzené přinesou štěstí, s rybami vám ale zase uplave
Jak na perfektní novoroční čočku: Důležité je, kdy přidáte při vaření sůl, chuti prospěje jedna netradiční ingredience
17 foto Hodnocení 1× Co připravit na oslavu Silvestra? Poslední den roku se můžeme trochu odvázat
Otevírací doba obchodů na silvestra a Nový rok: Kam byste šli nakupovat zbytečně a kde naopak seženete vše potřebné
9 foto Hodnocení 1× Nejlepší tipy na slavnostní přípitek: Inspirujte se přípitky pro dospělé i děti
Novoroční chlebíčky do dvaceti minut: Máme pět tipů na ty nejrychlejší chuťově skvělé a efektně vypadající chlebíčky
Čočková polévka ze zbytků pomůže od kocoviny a ušetří vám peníze. Hotovou ji máte za pár minut a bez větší práce
Novoroční americká polévka: Patří do ní speciální fazole, díky chilli vločkám krásně zahřeje a zajistí vám i bohatství na celý rok
Deset jednoduchých rad, jak zhubnout vánoční kila: Tvořte si jídelníček, omezte polotovary i alkohol a volte menší talíře
Česká houska byla oceněna odborníky jako jedno z nejlepších druhů pečiva. Zaujala i klasická veka nebo jidáše
Celer trochu jinak: Zkuste jej nakládaný s falafelem, v polévce s jablkem a nebo v podobě celerových lívanečků!
Pečeme s Ivou: Pečivo tuze voňavé, nadýchané, a přeci s pevnější a tmavší střídou. Takové jsou chlebulky