Nejoblíbenější podzimní recepty - od dýně až po zvěřinu
Když se na podzim venku rozhlédnete kolem sebe, může vás nadchnout pestrá paleta barev, kterou nabízí příroda. Podobné je to v kuchyni. Podzim totiž vůbec nemusí a vlastně ani nesmí být kulinární nuda! Jablka, hrušky, baculaté dýně, kořenová zelenina, kaštany, víno, husa, ryby a mnohé další suroviny se dají využít doslova na stovky způsobů. Skvělou pohodu umí navodit jak hřejivé nápoje, tak i vydatné polévky či šťavnaté masové pečeně. A je čas i na to osladit si trochu život. Hoďte droždí do mísy a nechte vzejít kvásek, buchty "Honzovky" ocení každá návštěva. Kdo chce jít s dobou, může si upéct dýňové muffiny nebo brownies s řepou. Podzim je i období, kdy daleko více než kdy jindy používáme koření. I taková zdánlivě obyčejná skořice umí pěkně překvapit. Už jste ji vyzkoušeli třeba v pokrmech naslano? Ani se zavařováním ještě není konec. Dýni zpracujte do kompotů a cibuli třeba na netradiční džem. Zkrátka, inspiraci vám nabídneme každý den! A to jak v podobě receptů, tak zajímavých článků nebo různých tipů a triků do kuchyně. Zůstaňte s námi a slibujeme, že si podzim zamilujete!
Předchozí 1 2 3 4 5 … 13 Další
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 13 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 15 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 18 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Letní zelenina pro lazary a dietáře: Zázračná cuketa čistí tělo a pomáhá proti otokům
Odhalte kouzlo prvorepublikové kuchyně a oslavte 28. říjen speciálním slavnostním menu
Jak na vláčnou tvarohovou bábovku? Díky triku „3x10“ bude krásně nadýchaná a perfektně ji vyklopíme z formy