KVÍZ: Umíte vybrat správné suroviny do tradičního cukroví a připravit pracny, vosí úly či nepečené dobroty bez chyb?
Brněnský řízek překypuje bohatou vaječnou náplní: Vyvážená chuť i křupavý obal vás nadchnou. Příprava je snadná
Retro okénko: Obložené chlebíčky jako za socíku. Stočit ozdobně vějířek šunky zvládnete snadno podle jasného návodu
6 foto Hodnocení 9× Květnové pranostiky: Po třech zmrzlých je nejvyšší čas na choulostivou zeleninu
5 foto Hodnocení 3× Prosincové pranostiky: Co říká lidová moudrost na výhled počasí v dalším období
Hodnocení 4× Říjnové pranostiky: Ať je teplo nebo chladno, můžeme čerpat ze zkušeností našich předků
Září, na léto jde stáří nebo Teplé září, dobře se ovoci i vínu daří. Co předpovídá počasí podle pranostik našich předků?
Je-li v srpnu chladno, bývá ve sklepě hladno aneb Srpnové pranostiky našich předků předpovídaly, jaký bude podzim i zima
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Rychlé pohoštění z listového těsta naslano: Připravte snadné a efektní jednohubky, košíčky, tyčky, šneky i šátečky
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme