KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
Hitem internetu je majonéza z volského oka: Stačí přidat jen olej a hořčici, rozmixovat, dochutit a máte do pár minut hotovo
7 foto Hodnocení 31× Jaký je rozdíl mezi kečupem a protlakem? Odpověď je jasná, ne každý ji ale zná
Hodnocení 141× Časté chyby při vaření rajčatového protlaku: Základem je správná hustota a chuť protlaku
Hodnocení 10× Rajčatová polévka s cuketou: Tato lehká letní polévka se výtečně hodí na rychlou večeři
Domácí rajčatový protlak si uchová pravou chuť rajčat. Jen je potřeba dbát na správnou hustotu i chuť, aby byl výsledek dokonalý
4 foto Hodnocení 38× Tři tipy, jak zachránit překyselenou omáčku: Snadno pomohou dostupné suroviny z naší kuchyně
Hodnocení 3× Jak na barevné domácí těstoviny: Můžete je obarvit špenátem, rajským protlakem nebo červenou řepou
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?
Hodnocení 97× Jak pasírovat rajčata? Je to jednoduché, pokud znáte osvědčený postup. Poradíme, jak na to
Hodnocení 198× Jak zpracovat a uložit přebytek rajčat? Máme více možností, vyzkoušejte ty nejoblíbenější
Hodnocení 756× Přebytek rajčat ze zahrady zpracujeme na protlak. Oceníme ho při vaření rajských omáček nebo polévek
Domácí rajský protlak vydrží zavařený po celý rok. Při výrobě je klíčový výběr rajčat a pomalé redukování
Rajská omáčka, klasika české kuchyně! Vymysleli ji Italové, z naší úpravy by ale zřejmě byli na větvi
Jak na výborný máslový krém: Základ lze ochutit pudinkem, vyšlehaným sněhem z bílků, ale i čokoládou, kávou či oříšky
24 foto Snadný závin z jogurtového těsta podle Josefa Maršálka: S pudinkovým krémem a borůvkami chutná fantasticky
Sabudana khichdi (indické postní jídlo z tapiokových perliček) Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 petram 30 min