Karamelový likér z polských krówek úplně bez práce a jen ze 3 surovin: Tenhle virální hit musíte zkusit taky!
Snadný cuketový karbanátek máte do půl hodiny na stole: Je krásně šťavnatý, voní po majoránce a sytost mu dodává mleté maso
7 foto Hodnocení 32× Jaký je rozdíl mezi kečupem a protlakem? Odpověď je jasná, ne každý ji ale zná
Hodnocení 149× Časté chyby při vaření rajčatového protlaku: Základem je správná hustota a chuť protlaku
Hodnocení 10× Rajčatová polévka s cuketou: Tato lehká letní polévka se výtečně hodí na rychlou večeři
Domácí rajčatový protlak si uchová pravou chuť rajčat. Jen je potřeba dbát na správnou hustotu i chuť, aby byl výsledek dokonalý
4 foto Hodnocení 39× Tři tipy, jak zachránit překyselenou omáčku: Snadno pomohou dostupné suroviny z naší kuchyně
Hodnocení 3× Jak na barevné domácí těstoviny: Můžete je obarvit špenátem, rajským protlakem nebo červenou řepou
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?
Hodnocení 100× Jak pasírovat rajčata? Je to jednoduché, pokud znáte osvědčený postup. Poradíme, jak na to
Hodnocení 212× Jak zpracovat a uložit přebytek rajčat? Máme více možností, vyzkoušejte ty nejoblíbenější
Hodnocení 770× Přebytek rajčat ze zahrady zpracujeme na protlak. Oceníme ho při vaření rajských omáček nebo polévek
Domácí rajský protlak vydrží zavařený po celý rok. Při výrobě je klíčový výběr rajčat a pomalé redukování
Rajská omáčka, klasika české kuchyně! Vymysleli ji Italové, z naší úpravy by ale zřejmě byli na větvi
Neodolatelné ďábelské tousty s krůtím masem podle Těhotnýho kuchaře: Pikantní, šťavnaté a vonící po šalvěji
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné