Jak usmažit vinnou klobásu, aby nepopraskala: Řezník Kšána prozrazuje jednoduchý trik, aby byla křupavá
Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Český kuchařský tým přivezl z prestižní světové soutěže bronz. Kouč Petr Hajný vysvětlil, jak náročné klání probíhalo
13 foto Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá dokonalou žemlovku na plech. S tvarohem a rumem chutná božsky!
12 foto Šéfkuchař Lukáš Neckář se v dětství inspiroval kuchařkou kačera Donalda. Dnes má školu sushi a učí děti i dospělé jíst zdravě a chutně
15 foto Velký manuál: Jak vybrat hrnec do kuchyně? Důležité jsou rozměry i materiál. Ale to není všechno!
Domácí langoše jako ze stánku? Díky kynutému těstu s jogurtem skoro nepoznáte rozdíl od maďarského originálu
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní