Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slavnostní bramborový salát

Příležitostí k tomu, jak si pochutnat na bramborovém salátu je víc než dost. Tento je vylepšený o porci vlašského salátu a pokud ho budete podávat s kuřecím řízkem, určitě sklidíte pochvalu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kiba_pesl

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie37 795 kJ /
9 033 kcal
Bílkoviny198,89 g
Tuky491,18 g
Vláknina155,53 g
Cholesterol 2,98 g
Sodík 5,96 g
Sůl13,72 g
Sacharidy884,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory o loupeme, nakrájíme na půlky, osolíme a uvaříme. Necháme v chladnu 4-8 hodin. Krok 2: Potom brambory protlačíme přes kráječ na zeleninu a jemně opepříme. Krok 3: Vejce a mrkev rovněž uvaříme a vychladlé protlačíme přes kráječ. Okrurky a cibuli pokrájíme na drobné kostičky. Krok 4: Přidáme hořčici, tatarku, majonézu a vlašský salát. Krok 5: Nakonec vše důkladně promícháme a necháme uležet v chladu.

TIP: Nejlepší bramborové saláty - oblíbené recepty

Zveřejněno 5. 5. 2024

Poznámka autora kiba_pesl

Podáváme ke kuřecímu řízku

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slavnostní bramborový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOQ2B

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slavnostní bramborový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOQ2B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory, hořčice, mrkev, okurky sterilované, cibule, salát vlašský, tatarská omáčka, majonéza, vejce, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu