7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Video Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Oblíbená jídla Andreje Babiše: Miluje smažák s tatarkou a neodepře si ani své nejoblíbenější jídlo z mládí
Pochutnejte si k večeři bez výčitek: Dokonalý smažák z horkovzdušné fritézy se nerozteče a báječně křupe
Jak obalovat tvarůžky, aby při smažení nevytekly? Jednoduchý postup zvládne i začátečník a pochutná si celá rodina
5 foto Hodnocení 7× Panýr, panýrunk: Znáte tajný trik kuchařů, který zjednoduší obalování nejen řízků?
22 foto Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Panýrunk aneb panýr: Tahle finta při obalování řízků nebo sýru šetří kuchařům čas i peníze a hosté to ani netuší
20 foto Hodnocení 294× Jak obalit smažák, aby nevytekl? Poradíme snadný postup se skvělým výsledkem
6 foto Hodnocení 63× Jak obalit sýr se šunkou? Máme chytrý tip na ještě lahodnější smažák s překvapením
Šéfkuchař radí, jak na perfektní smažený sýr, aby nevytekl: Záleží na množství oleje při smažení i na způsobu obalování, říká
6 foto Hodnocení 143× Jak udělat obalovaný sýr v horkovzdušné fritéze? Klasika ve zdravějším kabátku
9 foto Jak na netradiční „plátkový smažák“ z horkovzdušné fritézy: Snadno se dělá a se šunkou chutná fantasticky
Falešný smažák pro lenochy: Hrnková verze populárního pokrmu nejde zkazit a zaujme svou skvělou chutí
6 foto Hodnocení 11× Jak udělat smažený hermelín? S tatarkou a vařenými bramborami chutná fantasticky
5 foto Hodnocení 149× Jaký sýr se hodí na smažení? Takový, který se po zakrojení dokonale rozteče
Viktorie z MasterChefa připravila toast, který chutná jako smažák: Miluju originál, ale tohle ho skvěle nahradí, říká
Kynutý tvarohový koláč jako od maďarské babičky: Kapros-túrós lepény je výjimečný díky jedné zvláštní ingredienci v náplni
11 foto Ceny potravin v Polsku: Kilo kuřete za 52 Kč, chleba za 34 a máslo za 40 korun dělají z našich severních sousedů nákupní ráj
19 foto Herečka Markéta Hrubešová nabídla recept na květák se slaninovou drobenkou a říká: Pokorně jsem se vrátila k české kuchyni