Jak připravit nejlepší jablečnou náplň do závinu, aby chutnala božsky a nerozmáčela těsto? Poradíme i začátečníkům
Jak na skvělá drůbeží játra na cibulce: Za pár korun připravíte během chvíle jídlo, které voní a chutná perfektně
5 foto Hodnocení 6× Panýr, panýrunk: Znáte tajný trik kuchařů, který zjednoduší obalování nejen řízků?
22 foto Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Panýrunk aneb panýr: Tahle finta při obalování řízků nebo sýru šetří kuchařům čas i peníze a hosté to ani netuší
20 foto Hodnocení 291× Jak obalit smažák, aby nevytekl? Poradíme snadný postup se skvělým výsledkem
6 foto Hodnocení 62× Jak obalit sýr se šunkou? Máme chytrý tip na ještě lahodnější smažák s překvapením
Šéfkuchař radí, jak na perfektní smažený sýr, aby nevytekl: Záleží na množství oleje při smažení i na způsobu obalování, říká
6 foto Hodnocení 134× Jak udělat obalovaný sýr v horkovzdušné fritéze? Klasika ve zdravějším kabátku
9 foto Jak na netradiční „plátkový smažák“ z horkovzdušné fritézy: Snadno se dělá a se šunkou chutná fantasticky
Falešný smažák pro lenochy: Hrnková verze populárního pokrmu nejde zkazit a zaujme svou skvělou chutí
6 foto Hodnocení 11× Jak udělat smažený hermelín? S tatarkou a vařenými bramborami chutná fantasticky
5 foto Hodnocení 148× Jaký sýr se hodí na smažení? Takový, který se po zakrojení dokonale rozteče
Viktorie z MasterChefa připravila toast, který chutná jako smažák: Miluju originál, ale tohle ho skvěle nahradí, říká
8 foto VIDEO: Vyzkoušeli jsme restaurace se slavnou historií: Našli jsme stůl autora Švejka i smažák na Hradě za 139 korun
8 foto Smažený sýr podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Základem je kvalitní sýr a dokonalé křupavosti docílíme díky triku při obalování
56 foto Vyzkoušeli jsme proslulý smažák v restauraci Tomáše Hanáka: Zastávka Nižbor má své kouzlo, skvělé jídlo i chybičku