Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Křupavá strouhanka, šťavnaté maso a poctivá porce bramborového salátu nebo kaše – smažený řízek je stálice českých stolů, která chutná dětem i dospělým. Ať už sáhnete po vepřovém, kuřecím nebo telecím, s tímto receptem vykouzlíte vždy dokonalý oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY7B6
Moje poznámka
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY7B6
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 2 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
Lada008 před 51 sekundami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 48 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 49 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 55 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 1 hodinou
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 3 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Suroviny:
maso,
sádlo,
sůl,
vejce,
rohlík,
mouka hladká,
chléb
Komentáře (1)