Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Hodnocení 29× Znáte ricottu? Tento lahodný italský sýr ze syrovátky využijeme do sladkých i slaných pokrmů
Jak na nakládaný hermelín? Aby se sýr nezkazil, je potřeba správně zacházet se sklenicí, s kořením i s olejem
Smažené makaronové koule: Americká fastfoodová specialita, do níž využijete zbytky těstovin, je kulinárním hitem
Hodnocení 13× Snídani sněz sám, o oběd se rozděl s přítelem, večeři dej nepříteli - toto zlaté pravidlo znaly již naše babičky
5 foto Hitem internetu je tenhle zvláštní smažený párek "v rohlíku", který rohlíkem vůbec není. Připravuje se snadno a chutná božsky!
Hodnocení 4× Krásně zbarvené plněné papriky - to je lahůdka nejen chutná a lákavá na pohled, ale i plná vitamínů
Hodnocení 47× Jak připravit plněné papriky. Pečené v troubě a podávané s omáčkou jsou výborným hlavním chodem
Hodnocení 21× Olomoucké tvarůžky v teplé kuchyni. Jsou skvělé do polévek a v kombinaci s masem, zeleninou, brambory nebo těstovinami
Hodnocení 23× Olomoucké tvarůžky ve studené kuchyni skvěle využijeme do pomazánek a salátů, dokonce je můžeme naložit
Mozarella: Ta pravá hvězda salátu caprese se vyrábí z buvolího mléka. Zkuste ji třeba zapečenou s bramborami
Charlie Sheen je v jídle nenáročný. Stačí mu hamburger a miluje vydatnou kuřecí polévku podobnou našemu kaldounu
Pivní vrabci: Obměna klasiky překvapí výraznou šťavnatostí. Měkké masíčko chutná s tradičním knedlíkem a zelím
Opilé třešně: Vypeckované třešně zasypané cukrem a zalité vodkou se musí dva týdny uležet, pak skvěle ochutí poháry i moučníky