Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Hodnocení 28× Znáte ricottu? Tento lahodný italský sýr ze syrovátky využijeme do sladkých i slaných pokrmů
Jak na nakládaný hermelín? Aby se sýr nezkazil, je potřeba správně zacházet se sklenicí, s kořením i s olejem
Smažené makaronové koule: Americká fastfoodová specialita, do níž využijete zbytky těstovin, je kulinárním hitem
Hodnocení 12× Snídani sněz sám, o oběd se rozděl s přítelem, večeři dej nepříteli - toto zlaté pravidlo znaly již naše babičky
5 foto Hitem internetu je tenhle zvláštní smažený párek "v rohlíku", který rohlíkem vůbec není. Připravuje se snadno a chutná božsky!
Hodnocení 4× Krásně zbarvené plněné papriky - to je lahůdka nejen chutná a lákavá na pohled, ale i plná vitamínů
Hodnocení 47× Jak připravit plněné papriky. Pečené v troubě a podávané s omáčkou jsou výborným hlavním chodem
Hodnocení 21× Olomoucké tvarůžky v teplé kuchyni. Jsou skvělé do polévek a v kombinaci s masem, zeleninou, brambory nebo těstovinami
Hodnocení 23× Olomoucké tvarůžky ve studené kuchyni skvěle využijeme do pomazánek a salátů, dokonce je můžeme naložit
Mozarella: Ta pravá hvězda salátu caprese se vyrábí z buvolího mléka. Zkuste ji třeba zapečenou s bramborami
Staří Mayové se živili hlavně kukuřicí. Na talíři měli i maso z morčat nebo pečeného leguána a do všeho přidávali chilli
Smažená krkovice v panko strouhance nebo na přírodno se šťouchanými bramborami Recept ještě nebyl hodnocen 4,0 RomanLenk 120 min