Upečte si výborného chlebového ježka podle videonávodu
Zbyl vám doma starší bochník chleba a je vám líto mu dát sbohem? Máme pro vás tip, jak připravit rychlou a snadnou pochoutku, chlebového ježka. Tímto způsobem zapečený bochník je velmi jednoduchým pokrmem, ale jistě vás nadchne.
Kdo by nemiloval čerstvý křupavý bochník chleba, právě upečený nebo koupený v pekárně? Bohužel takhle voňavý a křupavý vydrží jen chvíli a co pak s ním, když ho nestihneme spotřebovat. Máme pro vás skvělý tip, jak z něj vyrobit luxusní pochoutku.
Jak připravit chlebového ježka
Postup je snadný:
- Do bochníku chleba opatrně nařežeme mřížku tak, abychom chléb neprokrojili až do konců.
- Mezi jednotlivé vzniklé kostičky dáme bazalkové pesto, nivu a mozzarelu.
- Takto připravený bochník dáme zapéct do trouby.
Vyzkoušejte některý z našich tipů a dejte nám vědět, jak se vám dílo povedlo.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 10 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 11 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 21 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přečtěte si Zobrazit více
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Co s nadbytkem vařených vajec po Velikonocích? Můžete je naložit jako utopence nebo použít ve studené i teplé kuchyni
Komentáře