Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
6 foto Hodnocení 3× Jak připravit záhony na novou zahrádkářskou sezónu. Na čem závisí kvalitní úroda
7 foto Hodnocení 4× Jak zavařit jablka do sklenic? Jednoduchý návod pro začátečníky krok za krokem
6 foto Hodnocení 168× Jak zazimovat celer? Začátečníkům poradíme, jak bulvový celer připravit na zimu
5 foto Hodnocení 4× Proč nejíst zelené nebo naklíčené brambory? Postarejte se o správné uskladnění
Video Hodnocení 25× Jak zavařit rajčata ve vlastní šťávě? Tento jednoduchý recept je naprosto geniální
12 foto Hodnocení 10× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
8 foto Hodnocení 9× Tajemství dokonalého rajčatového salátu. Víme, které ingredience nesmí chybět
Jak na sušená rajčata krok za krokem: Tradiční postup je na slunci, nejsnáz to ale jde v sušičce a v troubě to zvládne každý
11 foto Hodnocení 11× Jak zpracovat přerostlé cukety? Několik praktických tipů na jejich zužitkování
8 foto Hodnocení 4× Desatero rad na téma zpracování rajčat: Jak zachovat chuť i výživové hodnoty
7 foto Hodnocení 6× Jak zpracovat pálivé papriky? Přinášíme hned několik způsobů, jak s nimi naložit
5 foto Hodnocení 32× Jak fermentovat zeleninu? Tu bychom měli konzumovat pravidelně, posiluje naše zdraví
8 foto Hodnocení 15× Chilli švestková omáčka: Využijte úrodu švestek a připravte pikantní omáčku k masu
6 foto Hodnocení 18× Báječná omáčka z čerstvé cukety a paprik: Má mnoho využití a jde i lehce zavařit
Pane carasau: Křupavý chléb skvěle nahradí chipsy, čerstvý vydrží rok a na tuto pochoutku ze Sardinie potřebujete jen 3 ingredience
Slavný Krtkův dort slaví 20 let. Pojďte společně oslavit toto kulaté výročí soutěží o 100 narozeninových balíčků