Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
8 foto Hodnocení 2× Jak na zapečené kuřecí maso na smetaně? Rychlé a chutné jídlo má mnoho variant
7 foto Hodnocení 9× Nevíte, co uvařit z květáku? Poradíme ty nejoblíbenější recepty dětí i dospělých
Video Hodnocení 19× Jak připravit zapečené brambory s hermelínem? Sýr se postará o skvělé dochucení
11 foto Hodnocení 8× Jak vařit co nejlevněji? Zásadní není jen plánování nebo využití zbylých surovin
19 foto Hodnocení 17× Jak zapéct cuketu? Báječně chutná se zeleninou, masem i s nastrouhaným sýrem
Crumble ve slané verzi: Zelenina pod peřinkou z křupavé drobenky se sýrem a s voňavými bylinkami chutná božsky
Hodnocení 7× 7 x zelený hrášek v oblíbených receptech: Pochutnejte si na letních jídlech se svěží zelenou barvou
Hodnocení 176× Jak na bešamel? Poradíme, jak zvládnout tuto základní omáčku do zapékaných pokrmů jako profíci
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Uzená krkovice pečená s bramborami v papilotě voní kořením, je úžasně šťavnatá a měkoučká, na jazyku se jen rozplývá