Jak udělat čokoládový krém do cukroví: S těmito triky bude hladký a jemný. Hodí se do košíčků, ořechů i lineckého
Margotkové kuličky voní rumem a kokosem: Aneta Vignerová ukázala postup i skvělý fígl s čokoládou pro snadné obalení
Rychlá tvarohová štóla podle Josefa Maršálka: Měkká je i bez odležení, voní po citronu a snadno se dělá
8 foto Hodnocení 1× Jak na zapečené kuřecí maso na smetaně? Rychlé a chutné jídlo má mnoho variant
7 foto Hodnocení 9× Nevíte, co uvařit z květáku? Poradíme ty nejoblíbenější recepty dětí i dospělých
Video Hodnocení 19× Jak připravit zapečené brambory s hermelínem? Sýr se postará o skvělé dochucení
11 foto Hodnocení 7× Jak vařit co nejlevněji? Zásadní není jen plánování nebo využití zbylých surovin
19 foto Hodnocení 17× Jak zapéct cuketu? Báječně chutná se zeleninou, masem i s nastrouhaným sýrem
Crumble ve slané verzi: Zelenina pod peřinkou z křupavé drobenky se sýrem a s voňavými bylinkami chutná božsky
Hodnocení 7× 7 x zelený hrášek v oblíbených receptech: Pochutnejte si na letních jídlech se svěží zelenou barvou
Hodnocení 175× Jak na bešamel? Poradíme, jak zvládnout tuto základní omáčku do zapékaných pokrmů jako profíci
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Jakou mouku na štrúdl? Jen s jednou dosáhnete dokonalé konzistence, pak už záleží jen na vás, jakou zvolíte náplň