15 receptů na guláše: Inspirujte se sbírkou receptů na oblíbenou hospodskou klasiku
Masový guláš patří mezi klasická jídla české kuchyně, kterým málokdo odolá. Tento pokrm připravuje každý trochu jinak, avšak poctivě uvařený guláš musí mít tmavý cibulový základ a maso doslova rozpadající se na jazyku.
Guláš považujeme za krále hospodských jídel, který má své kořeny až v Maďarsku. Masový guláš se připravuje z vepřového či hovězího masa, které je dostatečně prorostlé tukem. Guláši prospívá pomalé vaření, které trvá tak dlouho, dokud není maso měkké.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
	
			
		
	
			
			
				
			
		
	
			
					
		
	
	
Komentáře