Guláš ze srnčí kýty
Pustit se do zvěřiny, to už chce pořádnou kuchařskou odvahu. Byla by škoda ji v sobě nenajít. Připravte s naším receptem výtečné jídlo nejen pro svého partnera, ale pro celou rodinu. Guláš voní srnčím masem, dobrou paprikou a kořením.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš ze srnčí kýty
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLvL
Moje poznámka
Guláš ze srnčí kýty
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLvL
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 12 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 20 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 7 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 7 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 7 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 8 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 8 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 9 hodinami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 9 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 10 hodinami
Tématické fráze:
srnci gulas,
srnčí kýta,
srnčí guláš recept,
srnčí kýta recepty,
recept na srnčí guláš,
dobrý srnčí guláš,
recepty ze srnčí kýty,
srnčí guláš podle pohlreicha,
guláš ze srnčího,
srnci,
srnčí kýta recept,
recept na srnčí kýtu,
guláš ze srnce,
recepty srnci gulas,
recepty na srnci kytu,
recepty srnčí kýta,
guláš ze srny,
guláš ze srnky,
recepty na srnči gulaš,
recept srnci gulas
Suroviny:
kýta srnčí,
passata rajčatová,
vývar masový,
paprika sušená sladká,
cibule,
česnek,
víno červené,
koření na zvěřinu,
jalovec,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
olej,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (33)
Jj, je to dobré
Máme vinohrad, nejsem abstinent, leč vínu do jídla (s výjimkou čínské kuchyně a některých italských jídel) se vyhýbám jak čert kříži
No, do jisté míry mám smůlu... Paní casinová vínem v jakékoli podobě přímo žije
guláš ze srnčího je luxusní záležitost ,místo vývaru bych zvolil silný zvěřinový nebo hovězí vývar a zvolil bych rozhodně jiný druh masa ,kýta se na guláš nehodí,je lepší plec nebo krk...