Letní vaření s rybami: 15 jednoduchých a rychlých receptů na každý den
Letní vaření si žádá lehká, svěží a rychlá jídla. A přesně taková jsou jídla z rybího masa. Připravte si lososa na grilu, pstruha s bylinkami nebo třeba tuňákový salát. Vybrali jsme 15 receptů, které spojuje chuť a jednoduchost.
Rybí pokrmy se v létě těší velké oblibě nejen díky své lehkosti, ale i rychlé přípravě. Ať už hledáte inspiraci na oběd, večerní grilování s přáteli nebo rychlou a lehkou večeři, ryby vám nabízí rozmanité možnosti. Losos, pstruh, tuňák nebo třeba treska – všechny druhy ryb se dají připravit jednoduše, chutně a zdravě.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Sladkokyselá ryba
- Losos na zázvorovo-jablečné peřince
- Platýs se slaninou a s wasabi krémem
- Norská ryba
- Ryba z Delty Mekong
- Salát-fazolový s tuňákem z Itálie
- Ryba s kari omáčkou
- Pikantní rybí bochánky /burgry/ z uzené ryby
- Tortily s baby špenátem a lososem
- Lososové burgery s quinoa a špenátem
- Kapr na citronovém másle a kmínu
- Ryba po milánsku
- Losos se salátem z těstovinové rýže a holandskou omáčkou
- Filátka z tresky s karamelizovanými rajčaty a cuketou
- Losos s koprovým přelivem
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře