Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kari omáčka

Jednoduchou kari omáčku si připravíte jen z několika surovin. Obsahuje sladké ovoce, bude se skvěle hodit například k drůbežímu nebo libovému vepřovému masu. Na její přípravě není nic složitého a tak ji zvládnete uvařit během půlhodinky.

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

16. 2. 2008 21:29

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie2 897 kJ / 692 kcal
Bílkoviny13,19 g
Tuky47,32 g
Vláknina10,30 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 118 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy49,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bedřich Smetana (nepoužívat smetana fix!)

6. 5. 2013 05:32

Ing. Vendelín Konipásek: máte pravdu, zde nepomůže ani diamantová smetana :-((

Ing. Vendelín Konipásek

6. 5. 2013 05:24

Tak toto je asi nejdivnější recept, co jsem zde za poslední dobu viděl. Nejen, že to nevypadá vůbec chutně, ale vůbec jsem nepochopil, jaký má mít toto "jídlo" smysl... je to jakási kari jíška ve které plave jablko, nemá to nápad, šmrnc, vůbec nic... je to hrozně fádní a určitě je jedno, jestli tam dáte vývar nebo masox, protože toto už lepší určitě nebude, ani kdybyste tam dala třeba zlatý hobliny :-(

Vlcinecka

19. 7. 2012 10:41

mováčku kuchaři
to podle toho jak si každý udělá,,,
někdo dělá vývar s polévkou a tak to přileje tam a někdo dá ten masox

Jana

2. 9. 2011 11:22

Nemusí se dávat mouka :-), já dávám například 2-3 ks kyselejších jablek, které omáčku po rozvaření krásně zahustí. Někdy použiji ponorný mixér a omáčku rozmixuji. Vařím zásadně bez mouky a jde to. Jana

Vlasta

14. 3. 2011 19:47

Chci se zeptat, pro kolik osob nebo talířů je tahle omáčka? jestli to je jen pro jednoho tenhle recept nebo i pro vice osob. Předem dík:-)

hobllinka

22. 11. 2010 21:04

určitě ho vyzkouším :-):-):-) ta smetana má bejt 12% :-?:-?:-?

Štěpán Bartoloměj B.

28. 10. 2010 17:05

zizala: díky za odpověď. K tomuto receptu se opakovaně vracím :-p

!!

13. 10. 2010 17:11

Proc cesi musi rvat vsude mouku :-O nechapu.

zizala zizala (moderátorka)

2. 6. 2010 19:58

Štěpán Bartoloměj B.: To záleží na tom, čemu dáš přednost nebo kolik máš času. Může být ten i ten ;-)

Štěpán Bartoloměj B.

2. 6. 2010 18:26

Jsem nováček "kuchař" :-O co se zde myslí pod pojmem vývar? Jako vyvařený z masa? Nebo masoxu? Díky za odpověď.

maniak.cz

30. 6. 2009 12:53

Děkuji za velmi dobrý recept. Před chvíli jsem dovařil a musím uznat, že je tahle omáčka vynikající. Ale jestli by byly další recepty s Kari, tak mě prosím informujte na mail. Předem velmi děkuji. R M. maniak.cz@seznam.cz:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kari recept kari recept na kari recept kari curry omáčka recept kari smetanová omáčka kariomacka kari omáčka na testoviny recepty s kari těstoviny s kari omáčkou kari recepty kari omáčka bez smetany recepty na kari curry omacka recept recepty kari kari omacky s kureciho masa smetanova omacka s kari a testovinami na kari omáčka z kuřecího masa s kari a knedlíkem velikonocni recepti

Suroviny: máslo, mouka hladká, smetana, vývar masový, jablko, cibule, sůl, koření kari

TopRecepty.cz

Kari omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1Wj