Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 84,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Platýs se slaninou a s wasabi krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMXr
Moje poznámka
Platýs se slaninou a s wasabi krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMXr
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 17 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 1 hodinou
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 1 hodinou
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 5 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 12 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 13 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 14 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 14 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 15 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 16 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 19 hodinami
Tématické fráze:
platyz,
platyz,
platýz recept,
placatá ryba,
jak filetovat platyze,
wasabi,
ryba platyz,
platýz recepty,
co je platýz,
platýz grilovaný,
grilovaný platýz celý,
má platýz kosti,
ryba s wasabi,
recepty z wasabi pasty,
recepty platyz,
platýz ryba,
platýz celý grilovaný,
jak chutná platýz,
platýz kosti,
jak vyfiletovat platýze
Suroviny:
slanina,
cibule šalotka,
česnek,
máslo,
petrželka zelená,
sůl,
pasta wasabi,
smetana kysaná,
petrželka zelená,
sůl
Komentáře (43)