Jak dochutit rybí polévku. Kouzlo je ve správně zvoleném koření
Uvařit rybí polévku není nic složitého ani časově náročného. Ale pokud není polévka správně dochucená, pokazí to celý dojem a vaše snažení přijde vniveč. Jak tedy správně dochutit rybí polévku? To si řekneme v následujícím článku.
Obecně platí, že rybí maso pojme větší množství soli než jiné druhy masa. Ale opatrně, všeho moc škodí. Lepší je přidávat sůl postupně, aby nebyla polévka přesolená. Důležité je osolit vodu hned na začátku vaření. Dostane se tak i do masa.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak dochutit rybí polévku
S kořením je třeba zacházet opatrně a přidávat ho postupně.
- Základem je sůl a pepř, který musí být v polévce přítomen vždy.
- Při vaření vývaru můžeme přidat klasické koření jako je bobkový list nebo nové koření.
- Po ukončení varu můžeme doplnit muškátový oříšek, zázvor, libeček. Přidáváme opatrně a chutnáme. Tohoto koření stačí jen malinko.
- Na závěr můžeme do talíře nasypat opraženou housku pokrájenou na kostičky a polévku dozdobit petrželkou.
Postup přípravy rybí polévky můžete zhlédnout v našem videoreceptu. Do komentářů nám potom napište, jak se vám polévka povedla uvařit.
Další tipy a triky
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 28 minutami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 13 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 23 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Komentáře
11. 12. 2023 01:45