Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Milujete nadívané kuře, ale už při představě složitého pěchování nádivky vás přejde chuť? Věřte nebo ne, ale když víte, jak na to, rozhodně to není žádná složitá záležitost. Máme pro vás videonávod, díky kterému si můžete vychutnávat kuře s nádivkou kdykoliv, když máte chuť.

Kuřecí stehna s nádivkou jsou skvělým nedělním obědem, ale skvěle se hodí i na slavnostní příležitosti nebo třeba rodinné oslavy. Nádivku můžete připravit z různých surovin podle toho, co máte rádi. Většinou se připravuje z pečiva, mléka, bylinek a oblíbené zeleniny. Kuřecí stehna s nádivkou jsou nejen chutná, ale také přináší do jídelníčku pestrost a originalitu.

Jak naplnit kuřecí stehna nádivkou? 

Kuřecí stehna naplníte nádivkou velmi snadno, když víte, jak na to. 

  1. Připravíme si několik kuřecích stehen a oblíbenou nádivku. Pomocí prstů vytvoříme pod kůží otvor, a to po celé ploše kuřecího stehna. 
  2. Vytvořenou kapsu poté malou lžičkou naplníme. Prsty promneme, aby se náplň dostala do celé kapsy a kůži zatlačíme k masu, aby nádivka nevytekla. 
  3. Naplněná kuřecí stehna osolíme a okořeníme. Vložíme do pekáčku a pečeme ve vyhřáté troubě. Zbylou nádivku můžeme v průběhu pečení přidat k masu. 

Nadívat můžete klidně celé kuře 

Nadívat kuřecí stehna je nejjednodušší, ale snadno si takto můžete upéct celé kuře. V tomto případě nádivkou naplňte vnitřek kuřete a spojte jehlou či špejlí. 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky