16 báječných pokrmů, které můžeme připravit mezi dvěma grilovacími deskami
Kontaktní gril je kuchyňský spotřebič, nazývaný též panini gril nebo sendvičovač. Při grilování se jídla z obou stran dotýkají rovné nebo tvarované desky - tím se zajistí, že pokrm bude rovnoměrně propečený.
Toustovač si mnoho lidí pořídilo kvůli jednoduché přípravě toustů, topinek nebo vaflí. Takovou práci zvládly i malé děti. Postupem doby se kontaktní grily staly rovnocennými partnery zahradních grilů, které k provozu vyžadují zahradu.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Marinovaná grilovaná krkovička
- Grilování zeleniny
- Kuřecí sendvič
- Hruškové vafle
- Grilovaný sýr Halloumi s rukolou a rajčaty
- Grilované ovoce
- Grilované tvarůžky ve slanině
- Grilované marinované žampiony
- Tuňák grilovaný "po francouzsku"
- Grilovaná vepřová játra s fazolkami
- Topinky "po italsku"
- Špekáčky a brambory grilované v marinádě se zázvorovým pivem
- Rychlé tvarohové smaženky
- Tortilla jinak
- Hamburger s kozím sýrem a zelím k tomu domácí hranolky
- Vepřové kotlety na grilu, v marinádě z červeného vína, oleje, hořčice a bylinek
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře