Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilování zeleniny

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 7. 2014 16:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Syrová zelenina na grilu byla pro nás tvrdá a není tak chutná. Po této se jen zapráší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bofinka

27. 5. 2015 22:10

Kdyz griluji zeleninu, polozim ji na rost grilu, bez predvarovani a pouzivani tacku. Mrazenou zeleninu bych nikdy nedavala na gril, maximalne uvarila na pare, ci rychle oblansirovala ve vode. Naopak, treba cerstve lilky a cukety, predem nasolone a nechane alespon pul hodiny vypotit, lze po ugrilovani a naslednem vychlazeni velice dobre zamrazit, protoze obsahuji malo vody a po rozmrazeni jsou temer jako cerstve ugrilovane.

babkalenka

27. 5. 2015 20:52

Nechci nikomu vnucovat mou zkušenost, takto grilovanou zeleninu vyžadují naši mladí a že jich máme. Dokonce chutná i manželovi, který o zeleninu nestojí.Musí se to umět, přesně vychytat doby, to pečení je skutečně rychlé,Stačí 2 lžíce vody u čerstvé zeleniny, u mražené žádnou nedávám a zelenina do sebe pod poklicí nasákne vůni bylinek. Kouř z grilu také až tak zdravý není, takže zeleninu pouze zatáhne, opeče do křupava a lehce provoní. Nestihne ji vysušit. Určitě jste dobrá kuchařka, máte zájem !

zizala zizala (moderátorka)

27. 5. 2015 19:48

Já nechci nějak zpochybňovat recept, ale zeleninu z grilu jsem nikdy neměla tvrdou nebo málo chutnou. Musí se grilovat zvolna, aby stihla změknout tak akorát a dobře ji ochutit, např. bylinkami. Pak nemá chybu a jakékoliv předpékání a předváření je podle mne zbytečné ;-)

tejaja tejaja

25. 5. 2015 13:37

Zelenina po takejto úprave je skutočne výborná, chrumkavá, v žiadnom prípade nie mäkká. Da som si baklažán, cuketu, špargľu, jarnú cibuľku a zemiaky. Výborné. :yes: Díky za recept.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: grilování zeleniny grilovaná zelenina z trouby grilovaná mražená zelenina zelenina do trouby zelenina z trouby mražená zelenina na grilování grilování zelenina grilovani mrkve grilovaná mražena zelenina recept mražená grilovaná zelenina grilovaná zelenina top recepty recepty na grilování grilování mražené zeleniny mrazena zelenina na gril recepty pro troubu grilování recepty grilovaná zelenina zelenina na gril grilovana zelenina mražená zelenina na grilu grilování mrkev

Suroviny: směs zeleninová, mrkev, paprika čerstvá červená, cuketa, celer, brambory

TopRecepty.cz

Grilování zeleniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/77Jj