7 skvělých receptů z kapra potěší příznivce rybího masa. Kapr - to není jen smažený řízek o Vánocích, vyzkoušejte i další výtečné úpravy
Začínají výlovy, proto se zvýší nabídka ryb na rybárnách i přímo u rybníků, navíc ty základní druhy se dají koupit celoročně. Nejběžnější rybou u nás je kapr. Ne každý si ho ale oblíbil.
Přitom stačí dobrý recept a chutná úprava - a na kaprovi si pak skvěle pochutná i ten, kdo jej jinak nevyhledává. Následující přehled obsahuje nejoblíbenější recepty na zpracování kapra z našich stránek.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
- Třeboňské kapří hranolky
- Kapr na medu
- Kapr v pivní máslové marinádě
- Kapr podle pánů z Rožmberka
- Biftek z kapra
- Rybí salát v koprové remuládě
- Rybí škvarky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Kapr
Kapr je v Česku tradiční, bohužel většina si tuto rybu dopřává pouze jednou ročně, na Vánoce. Velmi záleží na způsobu jeho chovu, například třeboňský kapr má velmi delikátní chuť, které je docíleno… Podívejte se na všechny kapr.
Kapr je sice nedoceněná ryba, ale věříme, že mu dáte šanci i v těchto netradičních receptech. Video vám představí smaženého kapra v klasickém trojobalu:
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 9 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 19 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Alobal je dobrý pomocník na občasnou přípravu pokrmů. Hodí se hlavně na výletech a při grilování
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat
Med je výborné sladidlo a lze ho využít v mnohých moučnících i jiných pokrmech
Komentáře