Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí škvarky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 2. 2014 18:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 801 kJ / 1 626 kcal
Bílkoviny82,00 g
Tuky143,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 207 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy1,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept koluje mezi rybáři.

Někdo dochucuje grilovacím kořením, kořením na ryby, drceným kmínem.....podle své chuti.

Drobné kostičky se upraží, nevadí konzumaci.

Při použití plevelných ryb dělat raději menší kousky, aby se kostičky spolehlivě upražily.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

kutil25

3. 5. 2020 15:35

kapr s kuží nebo bez

Jiri V.

19. 11. 2014 08:38

tejaja - použití jiných ryb jsem v surovinách neuvedl, neboť kapr je nejčastěji používaná ryba :-K a navíc chutná :-K:-K Málokdo z nerybářů se dostane k jiné rybě. :-K

tejaja

19. 11. 2014 08:13

Jiri V.: Ďakujem, blbo čítam, no...:-8:-D

Jiri V.

19. 11. 2014 07:30

Zdenka1 - děkuji za bodík a komentář. Jsem rád, že chutnalo.:-K
Takhle zpracujeme i ryby s větším množstvím kostiček.:-K A ještě si pošmáknem na rybách, které mnozí považují za nejedlé.:-K

Jiri V.

19. 11. 2014 07:21

tejaja - Dá se použít jakákoliv ryba. V poznámce píši ....při použití plevelných ryb......Škvarky dělám i z cejnů. Kousky dělám menší, aby se kostičky upražily a nevadily při jídle.:-K

tejaja

18. 11. 2014 20:28

Akosi mi toto uniklo :-8 Chcem sa spýtať, musí to byť len kapor alebo možno použiť aj inú rybu? ;-)

Zdenka1

18. 11. 2014 20:02

O víkendu jsem vyzkoušela tvůj recept. Moc jsme si pochutnali:-p:-p, tak posílám pochvalu:yes: a oceňuji dalším bodíkem:yes:. Solila jsem až po usmažení:-):yes:

BILKOVAI

2. 2. 2014 21:28

to je velmi zajímavé a určitě vyzkouším :yes:

jarka skrobakova

2. 2. 2014 17:32

Dala bych si s velikou chutí :yes::yes::-K:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Jiri V.

2. 2. 2014 14:06

Andrea - Určitě se nějaké pivo v Plzni najde :-K:-K Plzeň bez piva :-O to si nedokážu představit:-K

1974andrea

2. 2. 2014 13:44

Jiri V.:Jirko, my Plzeňáci tu snad nějaké ještě najdeme :-D

Jiri V.

2. 2. 2014 13:38

Děkuji za bodíky a komentáře:-K:-K
Andrea - ještě pár kousků zůstalo, škvarky nabídnout můžu, ale pivo došlo :-)):-K

1974andrea

2. 2. 2014 13:31

To bych si nabídla:-p:yes:

Bibinka

2. 2. 2014 13:05

Jiri V.:Jiří, to musí být dobrota, tak ti aspoň dávám 9.boda:yes:

Bibinka

2. 2. 2014 13:05

Jiri V.:Jiří, to musí být dobrota, tak ti aspoň dávám 9.boda:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí škvarky z kapra kapří škvarky recept skvarky z kapra kapří škvarky škvarky z ryb škvarky s kapra škvarky z cejna recept na kapří škvarky rybiskvarky škvarky recept jak udelat skvarky ribi skvarky skvarky z cejnu kapr škvarky recept na skvarky z kapra jak udělat škvarky z kapra jak udělat rybí škvarky www recepty z tolstolobika skvarky z kapra recept rybi skvsarky

Suroviny: filet z kapra, sádlo, mouka hladká, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř, sůl, česnek

TopRecepty.cz

Rybí škvarky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JAxy