Rybí škvarky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 801 kJ / 1 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,00 g |
Tuky | 143,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept koluje mezi rybáři.
Někdo dochucuje grilovacím kořením, kořením na ryby, drceným kmínem.....podle své chuti.
Drobné kostičky se upraží, nevadí konzumaci.
Při použití plevelných ryb dělat raději menší kousky, aby se kostičky spolehlivě upražily.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 5. 2020 16:35
kapr s kuží nebo bez
19. 11. 2014 09:38
tejaja - použití jiných ryb jsem v surovinách neuvedl, neboť kapr je nejčastěji používaná ryba a navíc chutná Málokdo z nerybářů se dostane k jiné rybě.
19. 11. 2014 09:13
Jiri V.: Ďakujem, blbo čítam, no...
19. 11. 2014 08:30
Zdenka1 - děkuji za bodík a komentář. Jsem rád, že chutnalo.
Takhle zpracujeme i ryby s větším množstvím kostiček. A ještě si pošmáknem na rybách, které mnozí považují za nejedlé.
Takhle zpracujeme i ryby s větším množstvím kostiček. A ještě si pošmáknem na rybách, které mnozí považují za nejedlé.
19. 11. 2014 08:21
tejaja - Dá se použít jakákoliv ryba. V poznámce píši ....při použití plevelných ryb......Škvarky dělám i z cejnů. Kousky dělám menší, aby se kostičky upražily a nevadily při jídle.
18. 11. 2014 21:28
Akosi mi toto uniklo Chcem sa spýtať, musí to byť len kapor alebo možno použiť aj inú rybu?
18. 11. 2014 21:02
O víkendu jsem vyzkoušela tvůj recept. Moc jsme si pochutnali, tak posílám pochvalu a oceňuji dalším bodíkem. Solila jsem až po usmažení
2. 2. 2014 22:28
to je velmi zajímavé a určitě vyzkouším
2. 2. 2014 18:32
Dala bych si s velikou chutí
2. 2. 2014 15:06
Andrea - Určitě se nějaké pivo v Plzni najde Plzeň bez piva to si nedokážu představit
2. 2. 2014 14:44
Jiri V.:Jirko, my Plzeňáci tu snad nějaké ještě najdeme
2. 2. 2014 14:38
Děkuji za bodíky a komentáře
Andrea - ještě pár kousků zůstalo, škvarky nabídnout můžu, ale pivo došlo
Andrea - ještě pár kousků zůstalo, škvarky nabídnout můžu, ale pivo došlo
2. 2. 2014 14:31
To bych si nabídla
2. 2. 2014 14:05
Jiri V.:Jiří, to musí být dobrota, tak ti aspoň dávám 9.boda
2. 2. 2014 14:05
Jiri V.:Jiří, to musí být dobrota, tak ti aspoň dávám 9.boda
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 1 hodinou
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 14 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 15 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 16 hodinami
Sýrové bulky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Právě bylo uvařeno:
Ovesný koláč s jogurtem a ovocem
katka639 uvařila před 29 minutami
Masové kuličky v rajské omáčce
tomikk81 uvařila před 35 minutami
Bramborové krokety se sýrem a anglickou slaninou
Monika.b19 uvařila před 44 minutami
Kynutý makový závin
monika.jandikova uvařila před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
gedzitka uvařila před 2 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 4 hodinami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 8 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 11 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
20 variací na malé slané chuťovky: Chlebíčky a jednohubky jsou ozdobou svátečního stolu
Jste milovníci tradičního zlatavého pokladu českých kuchyní? Ze škvarků se dá připravit pomazánka, chléb i sladké koláčky
Mini krtkovy dortíky: Drobná verze oblíbeného dezertu s jemným smetanovým krémem a banánem se rozplývá na jazyku
Další recepty
Tématické fráze: rybí škvarky z kapra kapří škvarky recept skvarky z kapra kapří škvarky škvarky z ryb škvarky s kapra škvarky z cejna recept na kapří škvarky rybiskvarky škvarky recept jak udelat skvarky ribi skvarky skvarky z cejnu kapr škvarky recept na skvarky z kapra jak udělat škvarky z kapra jak udělat rybí škvarky www recepty z tolstolobika skvarky z kapra recept rybi skvsarky
Suroviny: filet z kapra, sádlo, mouka hladká, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř, sůl, česnek
Rybí škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JAxy
23 názorů