Rybí salát v koprové remuládě
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Neudávám množství surovin, je to spíše podle počtu ryb.
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 7. 2012 17:20
Jiri V.:Jirko, to je super, žes vyzkoušel, jak jsi sliboval. Jsem ráda, že jsem něčím přispěla do vašeho rybího jídelníčku. Díky
23. 7. 2012 10:24
Andreo, salátek jsem odzkoušel s koprem podle tvého receptu byl dobrý
Připravil jsem si další dávku rybek, bude opakování
Bodík za recept jsi dostala, tak teď jedině za recept
Připravil jsem si další dávku rybek, bude opakování
Bodík za recept jsi dostala, tak teď jedině za recept
19. 7. 2012 09:22
Jsem moc ráda, že vás recept zaujal a děkuji za kladné komentíky
18. 7. 2012 17:17
Remuládu zbožňuji a rybičky v ní ještě vícPovedený receptík+18
18. 7. 2012 11:27
magdalenka:Magdi, ale to se nesmí vařit, jenom zalít horkým nálevem, bylo by pak z toho bláto
18. 7. 2012 10:49
1974andrea: na Deku to je viac vody ako 3:1...teda trošku. (3:1 = 1,5 : 0,5) ešteže nemám ryby... (ja som mrazenú tresku varila v octovej vode na šalát..., pomer neznámy)
18. 7. 2012 10:35
magdalenka:Magdi, na Deku je 1,75l vody a 0,5l octa, takže může být 3:1
18. 7. 2012 10:30
Myslím, že to mäknutie kostí robí ocot - aký pomer octu - vody je na tom Deku? Švagor nejaké "kyslé" ryby vyrába tiež, nie je po ruke, takže pomer octu a vody nezistím...(sa mi marí 1:3, ale ruku do ohňa nedám za to )
18. 7. 2012 10:13
Díky, asi jsem někde udělala chybu / nebo soudruzi z NDR / Jestli ještě někdy budu mít rybky, tak vyzkouším, rybí saláty mám moc ráda
18. 7. 2012 10:02
maris:Maruško, velké kosti z páteře taky změkly, ale já je vyndala, protože mně to ty kosti pořád připomínalo, byly takové gumové. Ale ty malé tam nejsou vůbec cítit a ještě je vlastně krájením přeřezáváš.Možná jsi měla málo octa.
18. 7. 2012 09:59
maris: Já už dělala mnohokrát něco hodně podobného, snad v jiném složení. Kosti vždy změkly, protože je tam ten ocet
18. 7. 2012 09:54
1974andrea: píšeš, že" kosti by měly změknou", změkly ? Já jsem před lety zkoušela něco hodně podobného, ale právě že tam zůstaly kosti, tak mě to odradilo. Asi ale záleží na rybě - a to já už nevím, co to bylo.
18. 7. 2012 09:49
Jana Remkova: Tak řekni Ivetce, až je nachytají, ať vyšlou posla
17. 7. 2012 23:49
Nehledě na to, že mi děláš nervy s tím nádobím, tak mi děláš strašné chutě. Já tak miluji ryby v remuládě!! Mám plnou pusu slin..sakra práce!
17. 7. 2012 22:55
Dobrá hospodyňka pro pírko přes plot skočí...Andrejko, nachytat si rybičky sama a udělat z nich takovou baštu, to tedy smekám Jakmile manžel donese nějaké cejny, tak naše kočky budou mít smůlu, protože půjdou do salátku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 7 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 32 minutami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 2 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 2 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ryby na grilu: Jak dlouho je grilovat a při jaké teplotě? Záleží na velikosti i na tloušťce masa
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: remuláda na ryby ryby v remuládě ryba v remuládě rybí salát s koprem rybí salát rybičky v remuládě kapr v remuládě ryba vremuládě domácí ryby v remuládě remuláda recept rybi salát recept jak naložit ryby na salát treska v remuládě remuláda ryby v remuládě recept remuláda s koprem mail deko-chemnitz.de loc:cz ryby v remoládě rybí salát ze sladkovodnich ryb rybí saláty recepty
Suroviny: cejn, deko, ocet, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, cibule, zelenina sterilovaná, majonéza, smetana zakysaná, sůl, kopr
Rybí salát v koprové remuládě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m8zr
33 názorů