16 receptů na topinky: Opečené krajíčky chleba může podávat i luxusní restaurace
Topinky jsou krajíce chleba, osmažené na tuku, opečené nasucho, v topinkovači nebo na grilu. Topinky jsou nejen rychlé a jednoduché jídlo, ale i chutné jako doplněk k různým pomazánkám nebo v podobě krutonů jako příloha do polévky.
Stejně jako je veka potřebná na chlebíčky, tak je chléb potřebný na topinky. Jejich příprava je naprosto jednoduchá - krajíce chleba osmažíme na pánvi, v troubě, na grilu, v topinkovači nebo je prostě jen napíchneme na klacek a opečeme nad ohněm. To nejdůležitější na topinkách je to, čím je dochutíme, potřeme nebo obložíme.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Hovězí tatarák ze svíčkové
- Zabíjačkové topinky
- Sýrová pomazánka na topinky
- Pikantní vejce na chleba i topinky
- Topinka se žampiony a sýrem raclette
- Letní topinka s rajčaty a bazalkou
- Topinka s pikantní játrovou směsí
- Topinky s Italskou šunkou sypané parmezánem
- Topinky s pikantní zeleninovou směsí a sýrem
- Tvarůžkové topinky
- Plněná topinka
- Ďábelská topinka
- Topinky s čedarovou hlívou
- Topinka s červenou řepou
- Křenové topinky se sýrem a Wasabi / pálí moc.../
- Topinka s česnekovým tvarohem
1/16
1/16
Komentáře (1)