Postup přípravy
Krok 1: Krajíce chleba opečeme na sádle (nejlépe domácím).
Krok 2: Po opečení jedné strany krajíc otočíme, posypeme parmezánem , položíme plátek (nebo dva) šunky a ještě znovu posypeme parmezánem.
Krok 3: Až je opečená i druhá strana krajíce , tak topinku vyndáme z pánvičky na talíř a spodní stranu potřeme česnekem. Ihned zkonzumujeme. Dobrou chuť !
Zveřejněno 26. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinky s Italskou šunkou sypané parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpgk
Moje poznámka
Topinky s Italskou šunkou sypané parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpgk
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 5 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 7 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 7 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 9 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 9 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 9 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 10 hodinami
Tématické fráze:
topinky s parmazanem,
topinky se sumkou,
topinky se sumkou,
italská topinka,
italské topinky,
topinky sypane syrem,
jak nejlépe udělat topinku,
dobrá topinka sešumkou,
italska topink,
prosciutto crudo s parmazanem recept,
co se starší šunkou,
topinky s pomádou,
recepty topinky s parmazánem,
topinka se šumkou,
topinka s octem,
sypané parmezanem
Suroviny:
chléb,
sýr parmazán strouhaný,
prosciutto crudo,
česnek,
sádlo
Komentáře (2)