Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na drobno a na sádle orestujeme dozlatova. Přidáme lehce vymačkané a překrájené zelí.
Krok 2: Malinko podlijeme šťávou ze zelí a dusíme do měkka a vydušení tekutiny. Zelí rozdělíme do dvou pánviček.
Krok 3: Jelítko a jitrnici svlékneme ze střívka a každé dáme do jedné pánve. Obě pánve pořádně promícháme a prohřejeme.
Krok 4: Obě směsi dochutíme solí, pepřem a majoránkou. Podáváme teplé, na topince potřené česnekem.
Zveřejněno 18. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zabíjačkové topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wNJw
Moje poznámka
Zabíjačkové topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wNJw
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 1 hodinou
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 14 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 19 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 1 hodinou
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 11 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 13 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 13 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 14 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 14 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 14 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 14 hodinami
Tématické fráze:
topinky,
topinka s kysaným zelím,
recepty ze sterilovaného zelí,
topinky se zelím,
jak udelat topinku postup,
jitrnice na topince,
sádlo a topinky,
jidla z jitrnice na topinku
Suroviny:
jitrnice,
jelito,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř,
majoránka,
topinka
Komentáře (4)