uvařila 2. 7. 2009 12:29
Bavorská polévka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 7. 2009 12:29
Bavorská polévka
pivo černé, cukr skořice, máslo, smetana, mouka hladká, sůl, pepř
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Už jste někdy ochutnali kaviár? Ten pravý je prý cennější než zlato a pochází jen ze tří druhů ryb
Vdolky nebo lívance? Bulharské placky mekitsa mají od každé něco. A nejlepší jsou na snídani
Český kuchařský tým přivezl z prestižní světové soutěže bronz. Kouč Petr Hajný vysvětlil, jak náročné klání probíhalo