uvařila 6. 1. 2014 12:32
Bůček plněný vinnou nádivkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 1. 2014 12:32
Bůček plněný vinnou nádivkou
bůček, koření hungaria, kmín drcený, mouka hladká, cibule, česnek sušený, vývar, sůl, klobása vinná, česnek sušený, cibule, špenát listový mražený, koření hungaria, smetana, strouhanka, sůl
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
5 nápadů, jak využít zbytky po Velikonocích: Z beránka připravte kuličky cake pops nebo pohár trifle, z mazance chlebový pudink
Lékařka varuje: Na první pohled vypadají zdravě, ve skutečnosti jde o kalorické bomby. Na tyto potraviny při dietě pozor!
Julius Caesar snídal vinný střik, k večeři měl kuře na rozmarýnu s dušenou zeleninou. A zřejmě si pochutnával i na pizze