uvařila 4. 1. 2010 11:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 1. 2010 11:51
bůček vepřový, vejce, okurky sterilované, kapie sterilovaná, olej, slanina anglická, hořčice, sůl, pepř, kmín celý, cibule, voda
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Staročeskou specialitou byl kapr na černo. S kořenovou zeleninou a švestkami je přímo vynikající
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší
Malta na talíři: Ochutnejte místní pomeranče a med a připravte si divokého králíka na víně. Takhle snadno se dělá