uvařil 5. 7. 2010 21:32
Myslím že tady není co fotit. Prostě zelí ...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 7. 2010 21:32
Myslím že tady není co fotit. Prostě zelí ...
zelí kysané červené, cibule, cukr krupice, víno červené, olej
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Tajemství té nejlepší šípkové omáčky: Šípkové pyré s malým obsahem cukru, kořenová zelenina a vhodné víno
Blíží se čas tuřínu: Uvařte si z něj třeba vydatnou staročeskou polévku dumlíkačku!
Omeleta ze syrových brambor a vajec je vydatná snídaně. Strouhaný sýr a lehce podušené žampiony ji povýší na luxusní pokrm