uvařil 3. 10. 2016 12:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 10. 2016 12:04
máslo, mouka polohrubá, cukr krupice, kypřící prášek, vejce, kakao, čokoláda tmavá, cukr moučkový, máslo, cukr vanilkový, mléko, pudink vanilkový, poleva
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Sedm historických zajímavostí o jídle: Humři se používali jako hnojivo, pepř byl cennější než zlato a Britové „vyráběli“ falešný banán
Pozor, tato jídla do mikrovlnky nepatří! Špenát nebo uzeniny v ní nikdy neohřívejte
Dokonalé řecké frappé se dá připravit i netradičně. Třeba s colou, jahodami nebo se zmrzlinou!