uvařila 1. 3. 2012 21:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 3. 2012 21:06
mouka hladká, cukr moučkový, tresť mandlová sladká, máslo, čokoláda bílá, smetana ke šlehání, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový, hmota modelovací, potravinářské barvivo gelové
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Shakshuka neboli ojja: Tuniská verze leča vás dostane svou chutí i vůní orientu
Příběh vánoční kolekce: Prodávaly se v Tuzexu a sloužily i jako úplatky. Jednopatrová stávala 48 Kčs
Geniální brownies: Jak připravit slavný čokoládový dezert rychle, dietně a klidně i bez mouky?