uvařila 2. 6. 2013 15:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 6. 2013 15:39
fazole bílé, krkovice vepřová, slanina anglická, cibule, orlická klobása, protlak rajčatový, kečup ostrý, paprika sušená pálivá, pepř, sůl, olej, masox, mouka, koření nové koření, bobkový list, bazalka čerstvá, sůl, sůl, pepř, kmín celý
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Historie perníčků: Původně se pekly v Egyptě a používaly pro zmírnění zažívacích potíží
Vyzkoušeli jsme grilované bůčkové spirály. Marináda s medem zajistí křupavou krustu, na grilu jim stačí pouhých 10 minut
12 levných jídel z luštěnin: Uvařte si čočkový dhal, stařenčiny fazole nebo staročeskou pučálku!