uvařila 16. 7. 2012 12:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 7. 2012 12:43
kýta srnčí, passata rajčatová, vývar masový, paprika sušená sladká, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, koření na zvěřinu, víno červené, jalovec, bobkový list, olej, mouka hladká, máslo
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Světem jídla: Typicky „americký“ kečup pochází z Číny a původně byl bez rajčat. Neuhádnete, co obsahoval!
10 nejlepších jídel s bylinkami: Zkuste skvělé placky, pomazánku nebo bylinkový chlebíček
Prvorepubliková Praha byla rájem kaváren. Do Slavie chodili vlastenci, do Louvru smetánka