uvařil 3. 10. 2010 13:53
Hraběnčin koláč 2.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 10. 2010 13:53
Hraběnčin koláč 2.
mouka polohrubá, cukr, tuk hera, žloutek, mléko, prášek do pečiva, cukr, bílek, meruňky, tuk, mouka hrubá
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatový koláč zavoní kombinací skvělých sýrů a bazalky. Jednoduchou přípravu přitom zvládne i kuchařský amatér
Pomalu pečená krkovice na voňavém zelí je nádherně šťavnatá. Pomerančový džem a bílé víno doladí vyvážený koncert chutí
Jak na nejlepší jablka v županu: Pod křehkou slupkou se ukrývá delikátní náplň