uvařila 17. 5. 2022 15:49
Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí odpalované gnocchi. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 5. 2022 15:49
Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí odpalované gnocchi. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
povidla švestková, vývar hovězí, cibule červená, mrkev, petržel, celer, víno červené, skořice celá, brambory, vejce, mouka polohrubá, sůl
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Slaninový velikonoční pletenec z kynutého těsta: Slaná varianta mazance s křupavými škvarečky a sypaná semínky chutná božsky
Se kterými přílohami z brambor nejspíše zhubnete? Výživová specialistka má tipy, které leckoho možná překvapí
Oblíbená moderátorka Laďka Něrgešová válí v kuchyni: Takhle fantastické houskové preclíky peče