uvařila 13. 2. 2015 12:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2015 12:42
maso kančí, mrkev, celer, petržel, cibule, povidla švestková, marmeláda šípková, cukr, ocet, pepř černý, koření nové koření, jalovec, vejce, tymián čerstvý, víno červené, máslo, sádlo, jíška máslová, sůl, smetana
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Jak na Sacherův dort podle Josefa Maršálka? Nejdůležitější je kvalitní máslo a trpělivost při výrobě polevy, zdůraznil slavný cukrář
Čokoládové řezy na plech podle Josefa Maršálka: Příprava zabere 5 minut, vláčnost zajistí kefír i správné kypřidlo
Brownies podle Sylvie z Peče celá země: Použijte kvalitní čokoládu a nekoukejte na kalorie, říká nadaná flétnistka