uvařil 13. 12. 2015 17:50
3. Postupně po obvodu přikládejte rybí proužky proložené slaninou. Stočený biftek nakonec oviňte dalšími proužky slaniny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 12. 2015 17:50
3. Postupně po obvodu přikládejte rybí proužky proložené slaninou. Stočený biftek nakonec oviňte dalšími proužky slaniny
filet z kapra, sůl, pepř černý, kmín drcený, slanina anglická, olej, houby sušené, máslo, cibule, mouka polohrubá, smetana sladká, sůl, pepř bílý mletý, citron, petrželka, kapie
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Který sýr je nejlepší do česnečky: Správný výběr sýra zajistí dokonalou chuť i konzistenci, vsaďte na tyhle druhy
Šumavská topinka podle Pepy Nemravy: S česnekem a krémovými vejci je dokonalá, radí účastník MasterChef Česko
Užijte si palačinky 9 x jinak: Čokoládové, s tvarohovou náplní nebo naslano!