uvařila 26. 10. 2009 13:50
1 rybízová Galaretka, 150 ml vody, 400 ml kefíru, piškoty, rybízový kompot, na horní vrstvu 250 ml rybízové šťávy a 10 g sypké želatiny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 10. 2009 13:50
1 rybízová Galaretka, 150 ml vody, 400 ml kefíru, piškoty, rybízový kompot, na horní vrstvu 250 ml rybízové šťávy a 10 g sypké želatiny
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Čeká vás svatba? Tohle je klasické menu se svíčkovou. Zkuste ji připravit podle šéfkuchaře Jana Punčocháře!
Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády: Moučník je šťavnatý díky majonéze, poleva díky kysané smetaně
Pečeme s Ivou: Mírně sladké hanácké prstky z jednoduchého plundrového těsta tak voní máslem, že sníst jen jeden kousek nestačí!