uvařila 17. 10. 2016 21:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 10. 2016 21:15
prsa krůtí, maso uzené, klobása, žampióny, cibule, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, omáčka sojová, med, cibulka jarní
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Retro rajčatový salát: Potřebujeme krásně vyzrálé plody, dobře ochucenou zálivku z oleje a octa, navrch pak jemně nakrájenou cibulku
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Koblihy s jablky a pudinkem: Masopustní lahůdka v překvapivé podobě